Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Munkatársunktól cikkei

Bál a Savoyban

Bál a Savoyban

2021. 07. 26. | Munkatársunktól

A közönség felállva integetett és vastapssal köszönt el a Bál a Savoyban revüoperettet színpadra állító stábjától az első német nyelvű előadás után a fertőrákosi barlangszínházban.

VOLT nincs, buli van

VOLT nincs, buli van

2021. 07. 22. | Munkatársunktól

A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

Megérkezett az adomány

Megérkezett az adomány

2021. 07. 13. | Munkatársunktól

Megérkezett a II. Soproni Könyvaukció bevételének jótékonyságra szánt része a Soproni Madármentők Alapítványhoz. Az állatvédők nagyra becsülik ezt az összeget, ugyanis támogatások nélkül nem tudnák elérni céljaikat.

Toboroznak a tűzoltók

Toboroznak a tűzoltók

2021. 07. 08. | Munkatársunktól

A Soproni tűzoltóságra is várják a tűzoltó hivatás iránt érdeklődőket. A jelentkezőknek orvosi, pszichológiai és fizikai szintfelmérő vizsgálaton is meg kell felelniük. A hivatalos állománybavételhez több feltételt is teljesíteniük kell a résztvevőknek.

Nyári napközi

Nyári napközi

2021. 07. 08. | Munkatársunktól

Társasjátékokkal, focilabdákkal és sok egyéb játékkal lepte meg a városvezetés a központi nyári napközi résztvevőit szerda délelőtt. Az idei tábort a Lackner Kristóf Általános Iskolában rendezik meg július 5. és augusztus 15. között.