Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Vár az egyetem
forrás: http://uni-sopron.hu/nyilt-nap-a-soproni-egyetemen

Vár az egyetem

| Soproni fiatalok

Nyílt napot tart január 18-án a Soproni Egyetem.

Az Erdőmérnöki Kar iránt érdeklődő diákok a Bajcsy-Zsilinszky utcai kampuszon ismerkedhetnek meg a földmérő- és -rendező, környezet-, természetvédelmi-, vadgazda- és erdőmérnöki szakokkal.

A Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar képviselői a kampusz B. épületének második emeletén tartják előadássorozatukat, melyben a leendő hallgatók a fás szakirányok mellett ismereteket szerezhetnek a gazdaságinformatikus szakról, illetve az Alkalmazott Művészeti Intézet formatervezés, építőművészet és tervezőgrafika szakirányairól. Az eseményen work­shopok látogathatók.

A jövő pedagógusai a Benedek Elek Pedagógiai Kar Ferenczy János utcai épületében fedezhetik fel az egyetem nyújtotta lehetőségeket, és megnézhetik az intézmény kollégiumát.

A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar Erzsébet utcai épületében a leendő egyetemisták megismerhetik a duális képzés adta lehetőségeket. Ezután bemutatják a gazdálkodással, marketinggel, menedzsmenttel, pénzügyekkel és turizmussal kapcsolatos szakirányokat. A programsorozaton nyereményjáték várja a leendő közgazdászokat, akik a kollégium mellett bejárhatják az egyetem botanikus kertjét is.

A rendezvényt a 18. életévüket betöltöttek kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatják, mindegyik kar előadásain kötelező a maszkviselés.

Kapcsolódó cikkek

Ábel azt tanulja, amit szeret

Ábel azt tanulja, amit szeret

2022. 01. 12. | Madarász Réka

Csigó Ábel az egyike annak az öt fiatalnak, aki az idén elnyerte az önkormányzat által létrehozott Széchenyi István Tanulmányi Ösztöndíjat. A fiatalember úgy érzi: az ELTE filozófia mesterszakával jól választott.

Kémiából jeleskednek

Kémiából jeleskednek

2022. 01. 12. | Madarász Réka

A Berger testvérpár két különböző versenyen ért el a közelmúltban rangos helyezést. A Soproni Széchenyi István Gimnázium diákjai, Rebeka és Hanna imádják a kémiát.