Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Régi célok, új koncepció
A Soproni Tigrisek SE célja továbbra is az, hogy feljusson a kosárlabda NB I. B csoportjába

Régi célok, új koncepció

| Munkatársunktól | Sport

Változatlanul az NB I. B csoportba való feljutás a célja a Soproni Tigrisek SE férfi kosárlabdacsapatának. Az idei évtől új tréner, Katona András látja el a vezetőedzői teendőket.

– A kiváló szakember már dolgozott nálunk, nyolc éven át edzette a fiataljainkat az utánpótlásban. Ő nevelte ki Vesztergom Zsoltot, aki korábban megkapta a legjobb utánpótláskorú magyar játékos címet, később pedig válogatott kosárlabdázó lett – mondta el Nagy Tamás, az egyesület elnöke. – Az egyesület vezetése a szakmai stábbal egyetértésben úgy döntött, hogy új koncepciót vezetünk be az idei évtől: minden mérkőzésen folyamatosan szerepel majd a csapatban egy U18-as játékosunk, akkor is, ha éppen rendkívül szoros csatát vívunk aktuális ellenfelünkkel. Meggyőződésünk, hogy hosszú távon ez szolgálja az egyesület és a fiatalok érdekeit.

A Soproni Tigrisek SE NB II-es együttesének nagy erőssége lehet, hogy a tavalyi csapat együtt maradt. Egy érkezőről is beszámolt az egyesületi elnök: Panta István, aki Székesfehérváron és Dombóváron is szerepelt a legmagasabb osztályban, mostantól a Soproni Tigriseket erősíti.

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a küzdelem

Folytatódik a küzdelem

2024. 05. 01. | Munkatársunktól

Papp Klaudia, a Sopron Basket irányítója szerint komoly esélye van a csapatnak arra, hogy bronz­érmesként fejezze be az idei bajnokságot. Ehhez azonba...