Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Adri „életízű” dala

Az énekesnő színészként is befutott

Adri „életízű” dala

| Kóczán Bálint | Sztárok

Nagy Adri sokak számára ismerős lehet, hiszen az egyik népszerű sorozatban szerepel, és televíziós show-kban is gyakran feltűnik. A csinos énekesnő új dallal jelentkezett.

Nagy Adri 2010-ben tett szert országos ismertségre a Szinglik éjszakája című film betétdalának köszönhetően, amellyel felhívta magára a szakma figyelmét is. A dal a 2010-es év negyedik legtöbbet játszott felvétele volt a rádiókban országszerte.


A csinos és tehetséges énekesnő ezután adta ki első lemezét Eltűnnék veled címmel, majd 2012-ben már a Megasztárban színpadán láthattuk viszont.
Adri arca színész karrierjének köszönhetően vált ismertté országszerte, hiszen szerepet kapott a TV2-n futó Jóban Rosszban című sorozatban. Az előadó szerepelt a Sztárban sztárban is, ahol hétről hétre bizonyította tehetségét.


Nagy Adri most visszatért a zenéhez, és egy meglehetősen slágergyanús dallal jelentkezett. A Sosem múlik el készítésében Bartalos Jenő és Lotfi Begi volt segítségére.


– Ez a szám pontosan olyan lett, mint amilyen maga az élet. Egyszerre vidám és szomorú, boldog és csalódott, szerelmesen melankolikus vagy melankolikusan szerelmes. Nagyon büszke vagyok rá és arra, hogy Adrival dolgozhattam együtt – dicsérte a közös munkát Bartalos Jenő.
A Sosem múlik el című felvételhez egy érzéki videó készült, amely egy leküzdhetetlen szerelem körforgását mutatja be.

Kapcsolódó cikkek