Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Adrien újra Sopronban

Hagyományos többgenerációs karácsonyváró koncert

Adrien újra Sopronban

| Kóczán Bálint | Sztárok

Igazi ünnepi hangulatot varázsol december 16-án az evangélikus templom falai közé Szekeres Adrien, aki nem először hozza el karácsonyi dalait Sopronba. A páratlan hangú énekesnő koncertjén ezúttal legújabb, Megállók című lemezéből is ízelítőt kaphat a közönség.

Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Sopronba Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, amelyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem.


– Az adventi rohanásban fontos lenne, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre, hogy a lelkünket is felkészítsük a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene, ami áthangol bennünket, ami közelebb hozza az ünnep hangulatát – emelte ki Szekeres Adrien.


Az énekesnő az elmúlt években számos adventi koncertet adott már. Templomokba és nagy koncerttermekbe is elvitte a karácsony hangulatát egy-egy feledhetetlen estére.


– Van olyan város, ahol már többször is adtunk karácsonyi koncertet, és a közönségtől mindig kapok olyan üzeneteket, amelyekben azt írják, hogy jövőre újra ugyanitt – árulta el az énekesnő, akinek szívéhez közel áll a hűség városa. – Visszavárnak, mert a karácsonyi dalaim már ugyanúgy hozzátartoznak számukra az ünnephez, mint a csillagszóró vagy a gyertyafény.


A soproni koncerten nem maradhat el egy örök klasszikus, az Ave Maria, de a gyerekek kedvence, a Száncsengő csilingel című dal sem. Az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér az este.


– Nagyon szeretem látni, amikor a különböző generációk együtt jönnek a koncertre, amikor a nagymama kézen fogja az unokáját. Ezúttal is minden korosztály talál majd magának ismerős, dúdolni való dallamot – tette hozzá Szekeres Adrien.

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...