Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Calidora újrafesti

Az énekesnő dala a szerelem útvesztőjéről szól

Calidora újrafesti

| Kóczán Bálint | Sztárok

Calidora „újrafestette” a magyar könnyűzenei életet. Pár hónapja jelent meg első klipje, amelyet hamar megkedvelt az internetező közönség.

Calidora elbűvölő hangjával először 2015-ben találkozhatott a kö­­zönség Vekonyz In My Mind című felvételében. Azóta az énekesnő újabb és újabb fülbemászó dallamokkal és frappáns szövegekkel rukkolt elő.


Az előadó első magyar nyelvű szerzeménye, az Én már nem hamar belopta magát a szívekbe, majd 2016 végén az Azt mondom, állj! Tankcsapda-feldolgozással lepte meg a közönséget, amelyet Lotfi Begivel és Sean Darinnel közösen alkotott. Dórit legközelebb A Dal 2017 színpadán láthatta a publikum, ahol Glory című dalával szállt versenybe.


Az énekesnő legutóbbi szá­­ma, az Újrafestem a szerelem út­­vesztőjéről és az új­­­­ra­­kez­dés­­­­­ről szól.


– Témájában kicsit olyan, mintha az Én már nem folytatása lenne. Arról a folyamatról szól, amikor egy nehéz időszak után az ember újra megtalálja saját magát, és egy erősebb, magabiztosabb személy néz vissza rá a tükörből – fejtette ki az előadó.


A dalhoz elkészült Calidora legelső klipje, amit Dóri mellett legjobb barátja, a rendező Száraz Bence is igyekezett minél egyedibbé varázsolni.
– A videó tele van személyes utalásokkal, tárgyakkal, amik tényleg a sa­­ját kis univerzumom­ból valók. A klip megmutatja, hogyan merítek erőt a zenéből és a ba­­rátaim szeretetéből. Nagyon izgultam, hogy jól sikerüljön, hiszen a debütáló videómra egész ed­­digi életemben vágytam! – mondta Dó­­ri az elkészült kis­film­ről.
A klip nyár óta látható a vi­­deomeg­osz­tó­kon, ahol nagy
siker.

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...