Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Rita Ora hétköznapjai

Az énekesnő nyár elején tért vissza új dalával

Rita Ora hétköznapjai

| Kóczán Bálint | Sztárok

A májusban kiadott Your Song után egy újabb fülbemászó dallal jelentkezett Rita Ora. Az újdonság létrejöttében egy igazi nagyágyú segített a dekoratív éne­kes­nő­nek.

Ahogy arról a Soproni Téma is beszámolt, a csodálatos Rita Ora a nyár elején tért vissza, méghozzá hatalmas sikerrel. Többéves hallgatás után a Your Song nagyot szólt a nemzetközi zenei körforgásban. Most itt egy újabb slá­ger­vá­ro­má­nyos felvétel a sokoldalú tehetségtől.

Az Anywhere Rita modern soul hangzását vegyíti kilencvenes évekbeli elemekkel. A szám ötlete a dolgos hétköznapok kavalkádjában született, legalábbis így fogalmazott az énekesnő: – Megállás nélkül dolgoztam, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy arról álmodozom, hogy kiszabadulok a városból, és egy véget nem érő road tripre indulok a barátaimmal.
A végeredmény egy mézédes popdal, amely hamar a Your Song nyomába léphet. A számhoz egy színes, bohókás és gyönyörű videó készült, amely tökéletesen hozza az Anywhere önfeledt, felszabadult ér­zé­sét.


A dalszerzésben egyébként Rita segítségére volt Andrew Watt, aki többek között a Havana, a Let Me Love You és az It Ain’t Me bombaslágerek mögött áll.

Kapcsolódó cikkek