Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
„Segíteni jó dolog”
Mahó Andrea

Mahó Andrea és vendégei jótékonysági koncertet adnak

„Segíteni jó dolog”

| Kóczán Bálint | Sztárok

Sztárvendégek társaságában lép színpadra Mahó Andrea novemberben. A koncertnek jótékony célja van: ismert színészek és énekesek támogatnak egy egészségügyi alapítványt.

Mahó Andrea november 23-án lép fel a Pesti Vigadóban, hogy a Korszerű szülészetért és Nő­­gyógyászatért Alapítványt tá­­mo­gassa. A koncerten az Artisjus-díjas magyar színésznő, énekesnő mellett ott lesz Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe is.


Mahó Andreáról köztudott, hogy nagyon szereti a gyermekeket és rendszeresen jótékonykodik is.


– Segíteni, adakozni, jónak lenni nemes dolog – vallja a szép­­séges előadó. Nem véletlen tehát, hogy novemberi koncertjének bevételét immár második alkalommal ajánlja fel.


A közhasznú alapítvány ki­­e­melten támogatja a Semmelweis Egyetem I. számú Szülé­szeti és Nőgyógyászati Klinika szakmai tevékenységének fejlesztését, de egyéb területeken is aktívan segíti a szülészet és a nőgyógyászat fejlődését.


Mahó Andrea koncertjén szin­­te minden stílus képviselteti magát, a komolyabb műfajtól a popon át a rock­­zenéig. A közönség a ze­­nei világirodalom legszebb dalaira számíthat versekkel megfűszerezve. Emellett a mű­­vésznő itt mutatja be gyönyörű új dalát, amelynek zenéjét Fitos Viktor szerezte, szövegét pedig Valla Attila írta.


Az est folyamán a Jubileumi Eötvös Kórus is szórakoztatja majd a közönséget Balassa Ildikó vezetésével, valamint megcsodálhatja Gyulai Júlia és Potornai Norbert sztepptánc Európa-bajnokok előadását. A zenei alapot Erős Csaba zenei vezető és kitűnő zenészkollégái biztosítják, az est rendezője Ru­zics­ka László.

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...