Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Viki szárnyal

Négy év után talált rá a szerelem

Viki szárnyal

| Kóczán Bálint | Sztárok

Singh Vikit sokan a Rising Star műsorból ismerhetik, de az énekesnő azóta már több dallal is felkeltette a közönség figyelmét. Viki legújabb, Butterfly House című slágere bekerült A Dal legjobb 30 produkciója közé, ráadásul a szerelem is rátalált. A csinos előadóval beszélgettünk.

– Mit kell tudni a dalodról?

– Ez a dal az „új életem” első igazi próbatétele és bemutatkozása, hiszen a szabadságról és a szerelemről szól! 2017-ben több mint hároméves periódust zártam le az életemben. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy 2018-at egy ilyen csodálatos alkotással és ezzel a versennyel elindíthatom el, úgy, hogy már nem vagyok egyedül, sem szakmailag, sem a magánéletemben. Több mint négy év után talált rám a szerelem 2016 márciusában, és ezt az időszakot további változások is követték. Olyan emberek tűntek el az életemből, akiknek nem volt benne helye. Megtanultam nemet mondani és kiállni magamért!

– Mit vársz A Dal című versenytől? Miért jó lehetőség itt indulni?

– Így visszatérő versenyzőként nyugodtan mondhatom, hogy az egyik, ha nem a legnívósabb zenei esemény minden évben. Gyakorlatilag az egyetlen olyan műsor, ahol meg tudjuk mutatni magunkat és az új dalainkat a szélesebb közönségnek is. Nem beszélve arról a szakmai profizmusról, ami körülvesz minket adásról adásra. Fantasztikus érzés ilyen profi stábbal együtt dolgozni, hiszen az ország legkiválóbb szakemberei dolgoznak a háttérben.

– Mit tudsz mondani most a karrieredről, mi várható Tőled 2018-ban?

– Igazából bátran mondhatom, hogy minden most kezdődik el. Azt érzem, hogy most tanulok újra repülni, a dalom is erről szól. 2018-ban sok új dalt és koncertet szeretnék, és persze épülni, fejlődni szakmailag és emberileg is.

Kapcsolódó cikkek