Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Csillogó szemek
Hatodik éve szervez karácsonyi ajándékozást rászoruló gyerekeknek az önkormányzat. Fotó: Filep István

Csillogó szemek

| Városi hírek

Ajándékcsomagokkal és vidám műsorral tette szebbé a szerényebb körülmények között élő gyermekek ünnepvárását a soproni önkormányzat.

Hatodik éve szervez karácsonyi ajándékozást rászoruló gyerekeknek az önkormányzat. Múlt szerdán a Liszt-központban ünnepi csomagot kaptak a kicsik, majd az Iszkiri Zenekar koncertjén táncolhattak.

Dr. Farkas Ciprián elmondta: az önkormányzat gondoskodik azokról a gyermekekről, családokról, akiknél a szükség is megmutatkozik karácsonykor. – A csodavárás és a legkisebbek szemében a csillogás sehol sem maradhat el – hangsúlyozta a polgármester, hozzátéve, hogy elsősorban azokat a gyermekeket tudják ilyen módon megajándékozni és vendégül látni, akik valamilyen formában a helyi szociális ellátórendszerrel kapcsolatban vannak.

Forrás: sopronmedia.hu 

Kapcsolódó cikkek

Erős felhatalmazás, nagyobb felelősség

Erős felhatalmazás, nagyobb felelősség

2022. 05. 11. | Horváth Ferenc

Dr. Molnár Ágnes, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője, a párt regionális igazgatója Sopronban és a Nyugat-Dunántúlon is megkerülhetetlen személyiség. Ötödik ciklusát kezdi a Parlamentben. Hogy Sopron és térsége az elmúlt évtizedben új fejlődési pályára állt, abban kiemelkedő szolgálatot vállalt.

Maradék tisztesség

Maradék tisztesség

2022. 05. 11. | Horváth Ferenc

Az ellenzék, amely a választások óta szakadatlanul marja egymást, úgy tűnik, nem mer (nem tud, nem akar) szembenézni a valósággal. Inkább mindenki a másikban keresi a hibát, és külső okok után kutat.