Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Köszönjük!

Jegyzet

Köszönjük!

| Horváth Ferenc | Városi hírek

A Soproni Téma az első számától kezdve vállalta a soproniak szolgálatát, a jó ügyek ismertetését, érdekes emberek és családok bemutatását, a fiatal tehetségek népszerűsítését, nyomon követve a város fejlődését és azokat az eseményeket, amelyek fontosak lehetnek életünkben.

Következetesen tartózkodtunk és tartózkodunk a direkt pártpolitikától. Ennek megfelelően alakítottuk ki a lap szerkezetét is. Talán nem túlzás állítani, hogy a Soproni Téma a soproni emberek életének a részévé vált. Ezt igazolják a visszajelzések és a reklamációk is, ha például valahol nem kapják meg az újságot. Szerkesztőségünk ugyanis kötelességének tekinti a jó ügyek és jó emberek megismertetését a nyilvánossággal az élet bármelyik területéről. Felületet biztosítunk mindenkinek és minden olyan történésnek, akire és amire büszke lehet a város közössége. Mindannyiunk szerencséjére az elmúlt évtizedben volt is miről tudósítanunk, hiszen mindenki szeme láttára dinamikus fejlődik Sopron, lendületben van a város. Azoknak, akiknek nem tetszik, hogy épül és szépül Sopron, azoknak persze nem tetszik a város életét tükröző újság sem. Nyilván frusztráltak, hiszen amíg ilyen sikeres a városvezetés, addig esély sincs a hatalomváltásra.

E kis kitérő után térjünk vissza az újságra! Szerkesztőségünk a jövőben sem változtat filozófiáján, és örömmel fogadjuk olvasóink ötleteit, javaslatait, témaajánlatait. Az újság megjelenése az elmúlt években időről időre változott, de megtartottuk az alapvető stílusjegyeket. Azt szeretnénk, hogy olvasóink egy jól áttekinthető, letisztult lapot vehessenek a kezükbe, ezért már dolgozunk a változtatásokon, s reméljük, januárban már Önök is láthatják törekvéseink eredményét.

Ilyenkor, év végén szót kell ejteni a 2021-ben éltre hívott Facebook-oldalunkról is, amelynek (e sorok írásakor) 13.742 követője és 11.306 kedvelője volt, úgy, hogy csak soproni történésekkel foglalkozunk. Ennek ellenére akadt olyan videónk, amelyet több mint 90 ezren néztek meg. S csak még egy adat: az elmúlt három hónapban összesen 927 ezren látták bejegyzéseinket. A Soproni Téma elérhető az interneten is (www.sopronitema.hu). Itt hetente átlagosan 3500–5500-an nézik meg az újságot.

Köszönjük olvasóinknak, hogy velünk tartottak az idei évben, tegyenek így a következő esztendőben is!

Szerkesztőségünk nevében minden soproninak áldott és nyugalomban eltöltött karácsonyi ünnepeket kívánok!

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.