Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Új parkolók a Makó  utcában
Fotó: Filep István

Új parkolók a Makó utcában

| Munkatársunktól | Városi hírek

Négyszáz méter hosszan újították fel az utat a Makó utcában, emellett már használható a harminckilenc férőhelyes új parkoló is. Városunkban jelenleg a Bercsényi utcában és a Virágvölgyben történik útfelújítás.

– Újabb fontos állomásához érkezett városunkban a közúti infrastruktúra fejlesztése, valamint a parkoló-férőhelyek bővítése – mondta dr. Farkas Ciprián polgármester. – Befejeződött a Makó utca felújítása, ami négyszáz méter hosszan kapott új aszfaltréteget, emellett az autósok már használhatják az újonnan kialakított harminckilenc parkolót. Az úthálózat fejlesztése már az előző városvezetés idején kezdődött, és a folyamat napjainkban is tart. Jelentős munkálatok jelenleg a Bercsényi utcában és a Virágvölgyben zajlanak.

Csiszár Szabolcs alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője részletezte: a parkolóban kettő helyet a mozgássérültek részére alakítottak ki, kettő helyen pedig az elektromos autók töltésére van lehetőség. – A fejlesztés hatására tovább javult az itt lakók életminősége – zárta az alpolgármester.

Kapcsolódó cikkek

Tavasz fátyla libben

Tavasz fátyla libben

2021. 05. 05. | Munkatársunktól

„Bekeringőzött a tavasz, minden fát és bokrot táncra kért, és a növények örömmel öltötték fel a rózsaszínű és fehér, halványsárga és bíbor, illatos szirom­ruhájukat.” (Lucy Maud Montgomery).