Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Winkler Oszkár-díj

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Soproni Városszépítő Egyesület pályázatot hirdet Sopron területén megépült vagy felújított, a városképet gazdagító épületek alkotói részére.

 Pályázhat a legfeljebb két éve elkészült új építésű vagy felújított épület alkotója (tervező, kivitelező vagy tulajdonos). A pályázatot az ingatlan azonosításához szükséges adatokkal (cím, helyrajzi szám), az elkészült épületet ábrázoló fényképpel, valamint kapcsolattartó személy és elérhetősége megadásával postai úton a Soproni Városszépítő Egyesület irodájába (9400 Sopron, Új utca 4.) vagy elektronikus formában (varosszepitok@sopron.hu) lehet benyújtani legkésőbb június 30-ig.

A pályázatokat a Soproni Városszépítő Egyesület vezetősége által felkért szakmai zsűri bírálja el a pályázó helyszínek megtekintése után.

A város XX. századi emblematikus építészéről elnevezett Winkler Oszkár-díj adományozásának célja az építészeti szempontból kiemelkedő, a soproni hagyományokat és a kortárs építészet vívmányait felmutató, a városképet gazdagító épületek elismerése. A díj nyertese emléktáblát helyezhet el az épület homlokzatán.

Kapcsolódó cikkek

Új konzultáció kezdődik

2021. 06. 16. | Munkatársunktól

– Magyarország legyűrte a járvány harmadik hullámát, ráadásul az egyetlen olyan hely az EU-ban, ahol több vakcina áll rendelkezésre, mint ahányan oltásra jelentkeztek – mondta Orbán Viktor a múlt heti Kormányinfón.