Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Tervezés, termelés, raktározás
A csapat különösen fontos a Technoflex Hungary Kft.-nél, jelenleg körülbelül száz embert foglalkoztat a cég.

Technoflex Hungary Kft.: A környezetvédelem kiemelten fontos terület

Tervezés, termelés, raktározás

| Köves Andrea | Panoráma

Vannak köztük tősgyökeresek, vidéki eredetűek és külföldi tulajdonúak – ami közös bennük, hogy változatos tevékenységüket Sopronban végzik. Sorozatunkban a város legjelentősebb cégeit mutatjuk be, ezúttal a Technoflex Hungary Kft.-t.

A 100 főt foglalkoztató cég egyedi műanyag tálcákat gyárt, főleg élelmiszerekhez, de technikai területre is kínál speciális csomagolási megoldásokat. Az egyedi igények először egy tervezőcsapathoz kerülnek, amely nemcsak a terméket, hanem a hozzá szükséges szerszámokat is megtervezi. Ezt követően a szükséges szerszámok egy külön műhelyben készülnek el, majd indulhat a gyártási folyamat a Somfalvi úti telephelyen található üzemben.

Fontos szerepben a robotika

Az üzemen Bognárné Horváth Délia ügyvezetői asszisztens vezetett végig. Egy ilyen nagyméretű gyár területén nem megszokott az a tisztaság, az a rend, ami a látogatót fogadja.

– Mivel élelmiszerek számára is készítünk speciális csomagolásokat, így kiemelten kezeljük a higiéniai szabályok betartását. Büszkék vagyunk, hogy idén megkaptuk az élelmiszeripari tanúsítványt is – emelte ki Bognárné Horváth Délia. – A termékek előállítása a legmodernebb gyártási technológiáknak megfelelő gépeken történik. Folyamatosak a fejlesztések, a tavaly vásárolt vákuumformázó gép működésében már a robotika is főszerepet játszik. A környezetvédelem kiemelten fontos számunkra, a hulladék mintegy 95 százalékát továbbítjuk újrahasznosításra. A gyártási folyamatunk során nem bocsátunk ki szennyezőanyagokat. Az ISO 9001 szabvány mellett a környezetvédelmi ISO 14001-es tanúsítvánnyal is rendelkezünk. Beruházásaink közül napjainkban nagy jelentőséggel bír a két telephelyünkön is megvalósuló napelempark-telepítés.


Megrendelések Európán túlról is

A soproni cég a Technoflex Packaging GmbH leányvállalata. Az ausztriai anyacég 1997-ben vásárolta meg a soproni gyárat, amely azóta töretlenül fejlődik. Igazi sikertörténet az elmúlt két és fél évtized a cég számára. Számos európai és Európán kívüli országból is kapnak megrendelést, de folyamatosan növekszik hazai vásárlóik száma is.

„Mindig a vevő az első”

– Mindennapjainkat a mottónk határozza meg: „Mindig a vevő az első” – folytatta Bognárné Horváth Délia. – Rugalmas cégként folyamatosan alkalmazkodunk az ügyfelek változó igényeihez és elvárásaihoz. Kiemelten figyelünk a határidők betartására, professzionális gyártástervezőkkel dolgozunk, de minden területen remek szakemberek végzik a munkát. Mindennek, illetve a magas szintű technikai, technológiai háttérnek is köszönhetjük, hogy a megrendeléseink folyamatosan nőnek. Örömmel mondom, hogy cégünknél folyamatos a munkaerő-felvétel, versenyképes béreket és különböző béren felüli juttatásokat tudunk biztosítani. Fontosak a közösségépítő események, a közös nyári grillezések, a jó hangulatú karácsonyi vacsorák.

Tervekből sincs hiány a Technoflex Hungary Kft.-nél. Jelenleg három különböző telephelyen folytatja tevékenységét: a tervezést, a termelést és a raktározást. A jövőben szeretnének egy olyan nagyméretű, új telephelyre költözni, ahol mindent egy helyen tudnak végezni.

Tekintse meg videóajánlónkat és kvízünket is!

Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...