Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sérüléshullám

| Páder Vilmos | Sport

Az SVSE labdarúgóinak helyzete cseppet sem rózsás, gondok gondok hátán.

 A szakmai stáb ennek ellenére próbálja tartani a kohéziós erőt a játékosokban. Keményen dolgoznak tovább, de a sérüléshullám már annyira megtizedelte a társaságot, hogy lassan nem lesz cserelehetőség.


A hétvégi Mosonmagyaróvár elleni rangadót fokozott figyelemmel kísérték a szurkolók. A nagy érdeklődés az ellenfél csapatában pályára lépő öt volt SVSE játékosnak szólt. Sifterék nagyon akarták a győzelmet, küzdöttek, hajtottak, de nem jártak sikerrel. Összességében egy jó iramú, sokgólos (1–4) találkozón a vendégek megérdemelten nyertek, bár a gólarány túlzott.


– A nagyarányú vereség miatt nehéz bármit is mondani, de ha a játékunkat nézzük, nem voltunk rosszabbak ellenfelünknél – értékelt Bekő Balázs vezetőedző. – A gyors kiállítást követően az első két gólt pontrúgásból kaptuk, s ezzel megalapoztuk ellenfelünk győzelmét.


Lapunk megjelenésének napján a Káposztás utcai stadionban pótolják az első fordulóban elmaradt Cegléd elleni találkozót a soproniak.

Kapcsolódó cikkek

Eredményes Tigrisek

Eredményes Tigrisek

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

A selejtezők sikeres megvívása után az idei évben a kiemelt bajnokságban szerepelnek a Soproni Tigrisek U16-os kosárlabdázói. Több kiváló teljesítmény is van az együttesben, amely a nyolccsapatos „B” csoport 5. helyén áll.

„Csapatként dolgozunk”

„Csapatként dolgozunk”

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

Mint arról lapunk is beszámolt, ismét Kostas Flevarakis vezeti a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának edzéseit. A görög szakembert arról kérdeztük, hogy milyen érzésekkel tért vissza városunkba, illetve mit tart jelenleg a legfontosabb tennivalónak.