Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Újabb tornászsikerek
A soproni tornászok ismét sikeresen versenyeztek. Felső sor balról jobbra: Csiszér Júlia, Gárdonyi Jázmin, Orbán Rebeka, Kiss Kata, Henye Virág, Hámori Hanna, Fodróczy Zsófia, Faragó Réka Köz

„A kitartó munka meghozta az eredményeket”

Újabb tornászsikerek

| Rázó László | Sport

A Soproni Torna Club utánpótláskorú versenyzői is részt vettek a Magyar Torna Szövetség országos versenyén, ahol szép sikereket értek el.

A legkisebb, azaz Zsebibaba korosztályban a 2011-ben születettek között a Fark Barbara, Hámori Hanna, Henye Virág, Hercegfalvi Liza, Horváth Lotti, Lakatos Róza, Szakonyi Eszter összeállítású csapat nagyon fegyelmezetten versenyzett, és a 6. helyet szerezte meg. Sérülés miatt Lázár Luca nem indulhatott.

A 2010-ben születettek kategóriájában a Csiszér Júlia, Faragó Réka, Fodróczy Zsófia, Gárdonyi Jázmin, Kiss Kata, Orbán Rebeka összetételű csapat szintén a 6. lett. Közvetlenül mögöttük a másik soproni csapat végzett a hetedik helyen, ők az Oroszfalvi Regina, Tóth Léna, Vass Virág, Vidó Virág, Vigh Piroska összeállításban versenyeztek.

A 2008–2009-ben született tornászok, Pölz Réka, Völgyi Angelika, Zrínyi Zselyke a gyermek haladó elit kategóriában indultak. A csapat a 8. helyen végzett, Pölz Réka pedig ugrásban a 4. helyet szerezte meg úgy, hogy alig 1 tizeddel maradt le a dobogóról.

– Az országos döntőben elért eredmények megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton járunk és folytatni kell a megkezdett utat a fiatalabb tornászainkkal is – mondta Kőhidiné Fleck Szilvia, a Soproni Torna Club szakosztályvezetője. – A kitartó és kemény munka meghozta az eredményeket. A lányok és edzőik, Csete Ágnes, Kőhidiné Fleck Szilvia, Szűts Judit, Brenner Erzsébet és Főző Csaba a célok elérése érdekében nagy energiával dolgoznak minden nap. A jövő év nagy kihívások elé állít bennünket, hiszen minden fiatal tornászunk egy kategóriával feljebb lép, ami azt jelenti, hogy még nehezebb gyakorlatokat és komolyabb elemeket kell megtanulniuk.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.