Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Liza örök pillanata

A Close My Eyes című dal videóját Pécsett forgatták

Liza örök pillanata

| Kóczán Bálint | Sztárok

Megjelent az X-Fak­torból ismert Liza első klipje, amely saját szerzeményéhez, a Close My Eyes című dalhoz készült. A különleges hangú énekesnő a számot élőben is bemutatta korábban a műsorban.

Az X-Faktorban tűnt fel, most saját szerzeménnyel és új klippel jelentkezett Liza. – Ez a dal egy hangulat, egy pillanat. Azt szeretem benne, hogy nyáron írtam, ősszel forgattuk, télen jön ki, és minden évszakban ugyanaz a hatása. Egy felszabadult, gondok nélküli dal. Ez talán azért is lehet, mert egy brazilokkal átmulatott este után íródott, és ha valakiktől, hát, tőlük meg lehet tanulni, hogy hogyan kell élvezni az életet – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy nagyon fontos volt neki, hogy szülővárosában, Pécsett forogjon első klipje.


– Azt gondolom, hogy ha nem költöztem volna Budapestre, most sehol sem lennék, de mégis Pécsről indultam el, úgyhogy az első igazi videót is itt szerettük volna elkészíteni – fejtette ki a mindössze tizenkilenc éves tehetség. – Az alapötlet az volt, hogy leginkább olyan helyszíneken forgassunk, amelyeket csak azok ismernek fel, akik a fiatal éveiket Pécsett töltötték. Persze egy-egy ikonikus építmény is helyet kapott, mint a tv-torony vagy a székesegyház, de egy kis csavart azért mindenbe tettünk. Néha szó szerint is.


A Close My Eyes videóját gyakorlatilag egyetlen kamerával forgatták, a végeredmény egy letisztult, egyedi képi világ lett.

Kapcsolódó cikkek

Okosan a cukorral!

Okosan a cukorral!

2024. 05. 01. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...