Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Már a középdöntőben

Knoll Gabi új slágerrel tért vissza

Már a középdöntőben

| Kóczán Bálint | Sztárok

Knoll Gabi is esélyes arra, hogy kijusson az Eurovíziós Dalfesztiválra. Az énekesnő hosszabb hallgatás után jelentkezett új dalával, amely rögtön bejutott A Dal elődöntőjébe.

Knoll Gabi arca sokak számára ismerős lehet, hiszen láthattuk már korábban az Egy Másik Zenekar énekesnőjeként, 2014-ben pedig szólóban A Dal színpadán.
Gabi karrierje leginkább a 2012-es Jó reggelt, Élet! című dal hatására kapott szárnyra. A felvételt az MR2 Petőfi Rádió és a magyar MTV is előszeretettel játszotta, így szélesebb körben megismerhette a közönség az énekesnő izgalmas hangját.


A csinos előadót pár évvel ezelőtt az HBO felkérte, hogy elénekelje a nagy sikerű, saját gyártású magyar sorozatának, a Társasjátéknak a főcímdalát.
Knoll Gabi az utóbbi időszakban inkább a háttérben, dalszerzőként tevékenykedett, de 2014 után most újra megmutatta magát A Dal 2018-as mezőnyében, és rögtön továbbjutott a középdöntőbe.


A műsorban a Nobody to Die For című versenydalt hallhattuk tőle, amelynek szövegét még évekkel ezelőtt írta az énekesnő, zenéjét pedig Burai Krisztiánnal és Stanislav Bendarjevsky-vel közösen szerezte. A végeredmény egy modern hangszerelésű és dallamvezetésű, nemzetközi hangzású dal lett.
– A Nobody to Die For egy olyan lelkiállapotot mesél el, amikor már sokadjára is az éjszakában találom magam, ami rettentő ürességet kelt bennem – mesélte az énekesnő, akit A Dal elődöntőjében láthatunk ismét. – Mégis ezt választom, mert nem akarok egyedül lenni. Sokszor előfordul az életben, hogy értelmetlen és jelentéktelen megoldásokat választunk a magánytól való félelem miatt. Azt hiszem, túl kell esni ilyen zuhanásokon is, hogy utána nyitott szívvel álljunk azelőtt, akiért majd érdemes lesz „meghalni”.

Kapcsolódó cikkek

Okosan a cukorral!

Okosan a cukorral!

2024. 05. 01. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...