Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Nyári slágergyanú
Charli XCX

Energikus és monumentális lett az új dal

Nyári slágergyanú

| Kóczán Bálint | Sztárok

A pop ikonikus úttörője, Charli XCX monumentális nyári dallal rukkolt elő. A produkcióhoz a világ egyik legsikeresebb fiatalja, Lizzo is csatlakozott.

 A Blame It On Your Love egy igazán energikus és monumentális nyári dal, amely progresszív csavarokon és hátborzongatóan jó vokálokon keresztül pörgeti fel a hallgatóságot. Igazi slágergyanús kollaboráció.

A belevaló énekesnőhöz a fantasztikus hangú detroiti csoda, Lizzo is csatlakozott, akit a Forbes máris beválogatott 2018 30 legsikeresebb 30 év alattija közé. Ráadásul a tavaly megjelent Truth Hurts, valamint az idén debütáló Juice című slágerei a rádiók kedvencei közé is beférkőztek világszerte.

Charli XCX egyébként ismertségét nagyban köszönheti Iggy Azalea 2014-es slágerlista-vezető dalának, a Fancy-nek, amiben láthatjuk. Boom Clap című slágere a Csillagainkban a hiba film­zenére is felkerült, és komoly népszerűséget hozott számára. Az énekesnő karrierje során eddig számtalan kislemezt és több nagylemezt is kiadott. 

Kapcsolódó cikkek

Okosan a cukorral!

Okosan a cukorral!

2024. 05. 01. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...