Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Színpompás tavaszi trend

Színpompás tavaszi trend

| Madarász Réka | Sztárok

A 2018-as tavaszi divat változatosságában talán minden eddigit felülmúl. Sportos és elegáns, virágos és egyszínű, csipke és farmer – mindenki kiválaszthatja a hozzá illő színt és stílust, sőt idén még a szokatlan variációktól sem kell megriadnunk.

A divat szerelmeseinek gardróbjából ebben a szezonban semmiképpen sem hiányozhat a viharkabát és a blézer. Utóbbit hordhatjuk hosszú- és rövidnadrággal, illetve a szezon nagy kedvencével, ceruzaszoknyával.  Ismét egy újabb fazonnal bővíthetjük nadrágkollekciónkat, a lezser cargoval, amit – attól függően, hogy mivel párosítjuk – szinte minden alkalomra felvehetünk. A virágminta már korábban hódító útjára indult. Eddig egészen visszafogottan jelent meg a ruhákon, most azonban az egész öltözékünk virágba borulhat. Nincs olyan év, hogy az örök klasszikus, a farmer ne születne újjá valamilyen formában.

Idén a sötétebb darabok kerülnek előtérbe, és akkor sem fognak ránk furcsa pillantásokat vetni, ha tetőtől talpig egyszínű farmerszettbe öltözünk. 2018 slágere két rendkívül feminin árnyalat, a levendula és a rózsaszín. A bátrabbak teljes színkavalkádot magukra varázsolhatnak, és a merész kombinációktól sem ijednek meg. A fehér kiegészítők szinte minden szettet felfrissítenek. Jó választás egy fehér cipő vagy csizma, egy kerek vagy fonott táska. A nőies öltözködés hívei szemük ragyogását kövekkel, flitterekkel, lurex és lamé anyagokkal emelik ki.


– Sokan keresik a csipkéből és átlátszó anyagokból készült ruhákat – tudtuk meg Baltavári Alexandra eladótól. – Bár mutatósak, én magam nem tennék közszemlére fehérneműre emlékeztető darabokat. Sok vásárló – hozzám hasonlóan – fontosnak tartja a gyártót. Akkor is megveszünk egy-egy márkás darabot, ha nincs rá szükségünk, de féláron hozzájutunk.


A legújabb trendnek köszönhetően valóra válhat az az álmunk is, hogy a megjelenésünk egyszerre lehet divatos és kényelmes. Még soha nem volt ennyire menő ugyanis edzőcuccokat viselni a konditerem falain kívül. Bármelyik irányzatot válasszuk is, rendkívül fontos, hogy az adott darab a testalkatunknak és az egyéniségünknek megfelelő legyen.

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...