Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Vendégegyüttesek a Drawing buliján

Vendégegyüttesek a Drawing buliján

| Munkatársunktól | Sztárok

A soproni Drawing zenekar idén is vár mindenkit „házibulijára”, a Hard Christmas-re. Természetesen a december 22-i karácsonyi partin ezúttal is fellépnek vendégegyüttesek.

– Tulajdonképpen színes, jókedvű bulit tervezünk a Hangárban! Örömmel mondhatjuk el, hogy több zenekart is vendégül látunk majd – mesélték a házigazda Drawing tagjai.


A Hard Christmas a szintén soproni Endorfin formáció punkrock, grunge koncertjével indul, majd a Petrolhead lép színpadra a király hangulatú sörözős–éneklős modern rockmuzsikájával. A harmadik banda a Positive Mental At­ti­tude, azaz PMA nevű budapesti hardcore-banda, amelynek tagjai ismertek a műfajban.
– Úgy gondoljuk, hogy a bandák nevei önmagukért beszélnek a magyar underground életben, és atomshow várható a srácoktól. De utánuk természetesen folytatódik a hardcore soproni módra a Drawing jóvoltából – egészítették ki a soproni zenészek.


Az évet és a bulit egy igazi és őszinte punkrock csapat, az Aktuális zárja. – Sokszor beszéltük már a srácokkal, milyen jó lenne újra együtt nyomni! Tizenöt évvel ezelőtt játszottunk talán utoljára együtt Deák Bill kapitány előtt Fertőszentmiklóson. Most sikerült összehozni, hogy ismét együtt zenéljünk! – örvendeztek a Drawing tagjai.

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...