Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A hónap fotója pályázat – Közelítő tél

A hónap fotója pályázat – Közelítő tél

| Munkatársunktól | Városi hírek

Gál Zoltán Havas dombok című képe lett január hónap fotója. Mint arról már olvashattak, a Soproni Téma pályázatot írt ki, az elmúlt hetekben Közelítő tél címmel vártuk olvasóink képeit.

Több tucatnyi fotót kaptunk, érkeztek Sopron emblematikus helyeit megörökítő alkotások, de az ország különböző részeiről, például Budapestről vagy Somogy megyéből is neveztek pályázatunkra. A zsűrinek nem volt egyszerű dolga, végül Gál Zoltán Havas dombok című képét találta a legjobbnak. A borászatban dolgozó fiatalember több éve foglalkozik hobbi szinten fotózással, de az a célja, hogy a későbbiekben ez legyen a hivatása is. Igalban lakik, a lakóhelye környékén készítette a díjnyertes képet. Nemcsak neki, hanem valamennyi pályázónak köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával! 

A játék folytatódik!

Februárban is keressük a hónap fotóját! Aktuális felhívásunk témája: Akinek nincs múltja, annak jövője sincs.

Egy jelentkező maximum kettő, színes, legalább 3000 pixel szélességű képpel nevezhet, a fotókat jpg formátumban várjuk. A beküldött képek közül kiválasztjuk az általunk legjobbnak ítélt fényképet, amelyet a Soproni Téma március 3-i számában közlünk.

A fényképeket február 24-ig várjuk e-mailben a szerkesztoseg@sopronitema.hu címre. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.