Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Tanácskoztak a városszépítők

| Zöld Sopron

Megtartotta éves közgyűlését a Soproni Városszépítő Egyesület. A szervezet vezetősége beszámolt a tavalyi év történéseiről, illetve áttekintette a 2023-as év programjait és feladatait is.

Múlt szerdán az Evangélikus Gyülekezeti Ház előadótermében tartotta éves rendes közgyűlését a Soproni Városszépítő Egyesület, amelyen tagként részt vett dr. Farkas Ciprián polgármester, Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, dr. Simon István alpolgármester, valamint Tóth Éva, a gazdasági bizottság elnöke.

– Kiemelt célunk a város természeti és épített örökségének megőrzése – hangsúlyozta Perkovátz Tamás, a városszépítők alelnöke. – Az egyesület korábbi elnökének és városunk díszpolgárának, dr. Kubinszky Mihálynak az emlékére a családdal és a Soproni Egyetemmel közösen szeretnénk egy szobrot állíttatni a botanikus kertben. A városszépítő egyesület hagyományos rendezvényeit 2023-ban is megtartjuk.

A közgyűlésen Sopron polgármestere ismertette a városban megvalósult, illetve folyamatban lévő fejlesztéseket. – Bevonjuk a Soproni Városszépítő Egyesületet a döntéshozatalba, hiszen a szakmai és közgyűlési bizottságokban is helyet foglalnak a képviselőik, akik javaslataikkal és ötleteikkel nagymértékben segítik a város működését – tette hozzá dr. Farkas Ciprián.

(Forrás: Sopronmédia)

Kapcsolódó cikkek

A tavaszt köszöntötték

A tavaszt köszöntötték

2024. 04. 24. | Munkatársunktól

Palántabörze, kézműves kirakodóvásár, koncert, gyermekprogramok is várták az érdeklődőket szombaton a Lenck-villa kertjében a tavaszköszöntő rendezvén...