Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Megyei elismerések a soproni civileknek

Megyei elismerések a soproni civileknek

| Elek Szilveszter | Kultúra

A Pedagógusok Soproni Művelődési Házáért Alapítvány és dr. Koltai Miklósné vett át elismerést a II. Megyei Civil Napon.

A Sopron életében hosszú évek óta betöltött fontos szerepe elismeréseként a Megye Civil Szervezete Díjat a Pedagógusok Soproni Művelődési Háza Alapítványnak ítélte oda idén a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kuratóriuma. A díjat Orbán Júlia igazgató és dr. Rajnai Károly vette át.

A Civilként a Köz Szolgálatáért díjra 2022-ben dr. Koltai Miklósnét találták a legméltóbbnak, aki több mint 15 éve vezeti a Lővéri Nyugdíjas Klubot, emellett részt vesz országos és regionális, a nyugdíjasok életét befolyásoló döntések véleményezésében is.

A díjakat Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára, Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, illetve dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere adta át.

A megjelenteket Németh Zoltán, a Győr–Moson–Sopron megyei közgyűlés elnöke és dr. Iváncsics János, a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezetője is köszöntötte.

A rendezvényen a megyei civil szervezetek képviselői vettek részt.

Kapcsolódó cikkek

Mélységek, magasságok

Mélységek, magasságok

2024. 04. 17. | Munkatársunktól

Mélységek és magasságok címmel hirdették meg a 2024/25-ös évadot a Soproni Petőfi Színházban. Színpadra kerül a Fellini-filmből írt színmű, az Országú...

A holokausztra emlékeztek

A holokausztra emlékeztek

2024. 04. 17.

A SOÁ fájdalma nemzetünk tragédiája – ezzel a címmel nyílt meg Tölgyesi Katalin és Hollay Loránt, az ARTalakulás Galéria művészeinek rendhagyó tárlata...