Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Kiváló kezdés

| Munkatársunktól | Sport

Jól kezdte a bajnoki középszakaszt a Sopron KC: Sabáli Balázs tanítványai első három meccsüket idegenben játszották, méghozzá kiváló eredménnyel: Debrecenben és Kecskeméten is győzni tudtak, és csak a Paks otthonából távoztak vereséggel. Pedig a csapat nincs egyszerű helyzetben, hiszen Dénes és Fuller is komolyabban megsérült.

A legutóbbi, kecskeméti találkozón kiválóan játszott és dobott az SKC: mind a négy légiós húsz pont fölött zárt, Supola Zoltán pedig eredményesen szállt be a padról. A fiatal Molnár Marcell a második negyedben mutatta meg tehetségét: két hármasa is célba talált. A meccs záró negyedében 33 pontot szerzett a csapat, így meg sem állt 105 pontig. A végeredmény: KTE-Duna Aszfalt – Sopron KC: 96–105. 

– Jó ritmusban kezdtünk, utána volt néhány hibánk, ami miatt feljött az ellenfél. Néha szokatlan szerkezetben is kimondottan jól játszottunk, a győzelmünk az extra dobóformának köszönhető – mondta Sabáli Balázs.

Az SKC legközelebb szerda este lép pályára, a Sabáli legénység a Zalaegerszeg csapatát fogadja.

Kapcsolódó cikkek

Harc az 5–8. helyért

Harc az 5–8. helyért

2024. 04. 24. | Munkatársunktól

Érvényesült a papírforma: a Sopron KC pályahátrányból nem tudta megszorítani az Alba Fehérvár együttesét, a Fejér vármegyei csapat 3–0-s összesítéssel...