Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Már nyitva a műjégpálya
Megnyílt a műjégpálya, az első nap a Soproni Jégtörők U8-as csapata már edzett is Fotó: Németh Péter

A Soproni Jégtörők felnőtt csapata a nyugati régióban indul

Már nyitva a műjégpálya

| P. Horváth László | Sport

A korábbi évekhez képest egy hónappal korábban, már október végén kinyitott a Káposztás utcai stadionnál a műjégpálya.

Az elmúlt héten tartott megnyitón részt vett Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, valamint Csiszár Szabolcs alpolgármester. A beszédek után a fiatalok azonnal birtokba is vették a műjégpályát.

Lapunk Koós Zoltántól, a pályát üzemeltető egyesület elnökétől megtudta, az őszi szünet végéig a hétvégi rend lesz érvényben, azaz napközben 17–20 óra között várják a mozogni vágyókat.

– November 2-től a téli szünetig visszaáll a korábbi években megszokott nyitvatartás – tette hozzá Koós Zoltán. – Hétfőn, kedden, csütörtökön edzéseket tartunk, a nagyközönség számára a pálya szerdán 18–20 óra, pénteken 17–20 óra, valamint a hétvégén 10–19 óra között tart nyitva. Árat idén nem emeltünk. Bárki – óvodás, iskolás, felnőtt – sportolhat. A belépés előtt és a jégen több előírást is be kell tartani, a járvány miatt kötelező például a testhőmérséklet-mérés.

A sportvezető hozzátette, a jégkorongszövetség az őszi szezontól szervezett keretek között hirdette meg a kispályás bajnokságot. A Soproni Jégtörők felnőtt csapata a nyugati régióban indul majd.

– Az utánpótlás korosztályok között az U8-tól egészen az U16-ig bezárólag indítunk csapatokat, ide szívesen várjuk az újoncokat is – folytatta Koós Zoltán. – Az ovis, illetve az iskolai hokiprogramunk keretében a legkisebb korosztály tagjainak szervezünk edzéseket. Mindezek mellett továbbra is tartunk korcsolyaoktatást, lesznek gyermek és felnőtt, valamint kezdő és haladó csoportjaink is.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Harc az 5–8. helyért

Harc az 5–8. helyért

2024. 04. 24. | Munkatársunktól

Érvényesült a papírforma: a Sopron KC pályahátrányból nem tudta megszorítani az Alba Fehérvár együttesét, a Fejér vármegyei csapat 3–0-s összesítéssel...