Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Molnár Csaba emléktorna

| Munkatársunktól | Sport

A Győr–Moson–Sopron Megyei Kosárlabda Szövetség és a sportfelügyelet ismét megrendezi a Molnár Csaba emléktornát. Március 31-én amatőr kosárlabdázók játszanak mérkőzéseket a Novomatic-arénában, így emlékeznek az egykori kiváló játékosra.

– Szomorú jubileum, de idén 10 éve, 2009. március 22-én távozott közülünk Molnár Csaba – mondta el Wischy Péter főszervező. – A kosaras és jó barát emlékére ebben az évben is összegyűlnek az amatőr kosárlabdázók, hogy egy kiváló hangulatú tornán találkozzanak, emlékezzenek az egykori játékostársra. Várjuk a jelentkezőket, reményeink szerint idén tovább fog emelkedni az elmúlt években jellemző 15–16 csapatos létszám. Érdekesség, hogy a Szlávik család saját csapattal nevezett, Sopronból és Körmendről is érkeznek majd kosarasok, az együttesben kizárólag Szlávik vezetéknevű játékosok lesznek. 

Wischy Péter hozzátette: a lebonyolításhoz idén is nagy segítséget nyújtott a Raabersport Kft., hiszen ingyen biztosítja a Novomatic-arénát. Cégek, magánszemélyek, a soproni sportfelügyelet és a megyei kosárlabda szövetség is komoly segítséget nyújt ahhoz, hogy megrendezhessék az emléktornát. A rendezvény bevételét idén is jótékony célra fordítják: a család kérésére a befolyt összeget várhatóan a Cseresznye sori gyermekotthonnak ajánlják fel.

A szervezők nevezéseket egészen március 29., péntek estig elfogadnak az alábbi elérhetőségeken: 30/9373–474, illetve stadion@sopron.hu.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.