Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Shotokan Tigrisek

Shotokan Tigrisek

| Munkatársunktól | Sport

Az elmúlt hétvégén Zalaegerszegen rendezték meg a II. No­­rio Kawasoe Emlékversenyt, ahol egy kis csapattal vett részt a Sho­­tokan Tigrisek SE.

Magyarország, Ukrajna és Szlovénia 19 egye­­sülete 210 nevezést adott le. A megnyitón Lovász György 6. dan sensei, az SKI Magyarországi Szövetségének elnöke elismerő oklevelet adott át Gáncs Adriennek és Gáncs Dávidnak az elmúlt időszakban elért versenyeredményeikért.

Gáncs Adrienn katában a sa­­ját korosztályában második he­­lyen, míg a következő korosztályban első helyen végzett. Gáncs Dávid katában harmadik lett, míg kumitében szépen küzdött, de most nem sikerült a négy kö­­zé jutnia.

Gergácz Péter sérülése miatt csak katában indulhatott. Szépen helyt állt saját korosztályában és egy kategóriával feljebb is, de most nem sikerült a do­­bo­­gó közelébe jutnia.

A Shotokan Tigrisek októberben – már egy nagyobb csapattal – Hévízre látogatnak a Hé­­víz Európa Kupa nemzetközi karate­versenyre, majd november közepén vendégül látják Shinji Tanaka 7. danos mestert, aki Japánból látogat el Sopronba edzéseket tartani. November utolsó vasárnapján a sportegyesület megrendezi a II. Tigrisek Karate Kupát, amely elsősorban az utánpótlás és gyermek korosztálynak biztosít gyakorlási lehetőséget.

Kapcsolódó cikkek

Visszavonul a kapitány

Visszavonul a kapitány

2024. 05. 08. | Rázó László

Felhagy a profi kosárlabdázással Fegyverneky Zsófia. A hír még akkor is szíven ütötte a soproni kosárlabda-rajongókat, ha tudták: a közönségkedvenc já...