Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

SKC: vereség Szolnokon

| Munkatársunktól | Sport

Nem született meglepetés a Soproni KC szolnoki fellépésén: Váradi Kornél együttese csak az első negyedben okozott izgalmakat a Tisza-parti városban.

A MAFC-tól elszenvedett vereség után a bombaerős Szolnokhoz látogatott Váradi Kornél legénysége. A mérkőzés izgalmasan kezdődött, hiszen Watkins és Zagorac eredményes játékával vezetett is az SKC. Az első negyed végén és a második elején aztán már előjött a tudásbéli különbség a két együttes között. Vojvoda és Perry szórta a pontokat, a Szolnok pedig magabiztos előnyre tett szert. Duvnjak próbálta meccsben tartani a soproni csapatot, de a nagyszünetre 16 pontos különbség alakult ki a felek között (49–33).


A fordulást követően állandósult a szolnoki fölény, Watkins, Zagorac és Duvnjak gyűjtögette a pontokat, azonban a csa­­pat nem tudott egyenrangú ellenfél lenni a bajnokság egyik legnagyobb esélyese vendégeként. A végeredmény: Szolnoki Olaj KK – Soproni KC, 86–64.


– Keményen, jól kezdtük a meccset, azonban nem sikerült végig maximálisan koncentrálnunk – mondta Váradi Kornél vezetőedző. – Két hullámvölgyünknek köszönhetően ellépett a Szolnok és megtartotta az előnyét. Külön köszönet jár a szurkolóinknak, akik ilyen messzire is elkísértek bennünket.
Az SKC Körmend elleni hazai meccse elmaradt, a csapat szombaton 18 órától a Kecskemét otthonában lép pályára.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.