Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sokat segíthetnek a szurkolók
Legutóbb november 9-én játszott Sopronban Eb-selejtezőmérkőzést a magyar válogatott, akkor a hölgyek 70–51-re nyertek a szlovén nemzeti csapat ellen. Fotó: Soproni Téma-archívum

Kosárlabda olimpiai selejtező: Gyorsan fogynak a jegyek a meccsekre

Sokat segíthetnek a szurkolók

| Munkatársunktól | Sport

Még lehet jegyeket vásárolni a soproni olimpiai selejtezőtornára. A magyar női kosárlabda-válogatott február 8-án Kanada, egy nappal később Japán, február 11-én Spanyolország ellen lép pályára városunkban.

A jegyértékesítés december 10-én kezdődött, év végéig kedvezményes jegyet biztosított a kosárlabda-szövetség. AZ MKOSZ-nek nem titkolt célja, hogy telt házas, kiváló hangulatú mérkőzéseket játsszon Sopronban a női nemzeti együttes, amely egyik mérkőzésen sem számít favoritnak, ugyanakkor a válogatott másodedzője, Cziczás László szerint mindegyik ellenféllel szemben képes lehet nyerni. Ehhez sok tényezőnek kell teljesülnie – a soproni közönség a jó hangulatot biztosíthatja.

– Az eddigi adatok alapján látható, hogy a pénteki és vasárnapi mérkőzésre a Novomatic-aréna eredeti lelátói megteltek, és csütörtökre is már eladtuk a jegyek 90 százalékát – mondta Bognár Anita, az MKOSZ irodavezetője. – Az olimpiai selejtezőre plusz lelátót is üzembe helyeznek, elsősorban ezekre lehet még megvásárolni a belépőket. Alapvetően továbbra is az online értékesítésben gondolkodunk, ez eddig flottul működött.

A napi jegyeket az eventim.hu oldalon lehet megvenni, az irodavezető szerint a felület könnyen kezelhető, a jegyvásárlás néhány kattintásból álló folyamat.

– Természetesen abban bízunk, hogy plusz lelátókkal együtt is minden ülőhelyre szóló jegyet megvásárolnak a szurkolók – folytatta Bognár Anita. – Amennyiben mégis fennmarad ülőhely, akkor biztosítunk helyszíni jegyvásárlási lehetőséget. Ha minden ülőhely elkelt, lesz még lehetőség állóhelyekre is belépőt venni. 

Női olimpiai selejtezők Sopronban:

Február 8., csütörtök 16.30: Spanyolország–Japán

19.00: Magyarország–Kanada

Február 9., péntek 15.30: Kanada–Spanyolország

18.00: Japán–Magyarország

Február 11., vasárnap 15.00: Kanada–Japán

17.30: Spanyolország–Magyarország

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.