Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Alexandra berobbant
Pádár Alexandra

A dalhoz készült videoklip látványosra sikerült

Alexandra berobbant

| Kóczán Bálint | Sztárok

Fülledt hangulatú klippel jelentkezett Pádár Alexandra. A nyár egyik nagy durranása a különleges hangú és szépségű énekesnő Menj tovább című dala. A tehetséges előadó évek óta készült a debütálásra.

Pádár Alexandra kiskora óta pontosan tudja, hogy zenéléssel akar foglalkozni. A csinos előadó hat évig ritmikus sportgimnasztikázott és tizenhárom éven át röplabdázott, amivel a magyar válogatottig jutott. Alexandra azonban hű maradt gyerekkori vágyához, az énekléshez, és sikeresen valóra is váltotta azt.
A lány az elmúlt években hazánkban és külföldön is számos koncertet adott, tapasztalatait pedig 2016-ban a TV2 Star Academy című műsorában kamatoztathatta, ahol tizenhét rendkívüli produkcióval kápráztatta el a közönséget és a zsűrit egyaránt. Az énekesnő végül a harmadik helyen végzett, aminek köszönhetően az egész ország megjegyezte nevét.

Vadonatúj száma tökéletesen kifejezésre juttatja azt a tüzet, ami a popszakma reflektorfényébe juttathatja őt.

– Mivel nemrég léptem ki egy komoly kapcsolatból, abszolút tudtam azonosulni a dal mondanivalójával, és ezáltal magaménak éreztem. Elkezdtünk egy akusztikus verziót is készíteni, amit majd élőben hallhat a közönség, és aminek előadása egyenesen eksztatikus érzéseket ad számomra – vallotta be Pádár Alexandra.

A dalhoz készült videoklip látványosra sikerült. Alexandra páratlanul vonzó koreográfiája garantáltan a képernyőhöz láncolja majd a női nem szerelmeseit. – Nagyon nehéz volt mozogni a csúszós, vizes talajon, de szerencsére ez a végeredményen egyáltalán nem látszik – árulta el az énekesnő.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...