Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Alice az új felfedezett

Alice az új felfedezett

| Munkatársunktól | Sztárok

Kész bevenni Európát új dalával Alice Merton. A frankfurti énekesnő No Roots című slágerére a hazai rádiók is felfigyeltek és számos ország slágerlistáján előkelő helyen szerepel.

Új sztár van születőben, méghozzá Né­­met­­országból! A Sony Music új üdvöskéje Alice Merton, aki egyre nagyobb sikereket ér el nemcsak hazájában, hanem szerte Európában. A bájos énekesnő néhány éve hívta fel magára a figyelmet Németországban, és ma már az egyik legjobban futó előadó a kanadai felmenőkkel rendelkező, de angol–német állampolgár Alice.  

Merton kisasszony Frank­­­­furt­ban látta meg a napvilágot, de családjával több kontinensen is élt, így sokat szívott magába a világ zenei körforgásából, és amit most kamatoztat.

Alice legújabb, No Roots című dala már elérte a platinastátuszt, a hivatalos kislemezlistán pedig a második helyig jutott. A bájos énekesnő slágerére más országokban ugyancsak felkapták a fejüket, Ausztriában például bearanyozódott a track, míg a francia rádiós játszási listákon villámgyorsan a top 50-ben landolt. Emellett egyre több európai slágerlistán előkelő helyet vív ki magának a No Roots.

Alice Merton neve hazánkban szintén ismerősen csenghet néhány zenebarátnak, hiszen a hazai rádiók előszeretettel játsszák a felvételt, így szép sikerek várnak a mindössze huszonhárom éves énekesnőre. 

Kapcsolódó cikkek