Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Esküvőkiállítás a nagy nap sikeréért

| Madarász Réka | Sztárok

Változatos programok és lelkes szolgáltatók várják idén is az esküvő előtt állókat a Liszt-központban vasárnap.

Nyolcadik alkalommal kapnak lehetőséget a jegyespárok arra, hogy egy helyszínen tekintsék meg az esküvői szolgáltatók szinte teljes kínálatát. A VIII. Soproni Esküvőkiállításon akár már most lefoglalhatják a nagy napra a fotóst, a videóst, a zenekart, a zongoristát, a DJ-t, a szertartásvezetőt, a ceremóniamestert, a helyszíneket, válogathatnak menyasszonyi ruhák, ékszer- és virágboltosok között, de az épület előtt megszemlélhetnek egy esküvői oldtimert is. A 10-től 18 óráig tartó rendezvényen azoknak is érdemes körülnézniük, akik csak 2022-re tervezik az eseményt. 

– Sokat gondolkodtunk azon, hogy megtartsuk-e a kiállítást – tudtuk meg Dávid Viktória főszervezőtől. – Pozitívan állunk a következő évhez, és mindent megteszünk azért, hogy a rendezvény – az előírások betartásával – a lehető legszínvonalasabb legyen. Az idei év újdonságaként csokiszökőkúttal és esküvői táncbemutatóval várjuk az érdeklődőket, a bejáratnál regisztrálókat pedig egy-egy koktéllal lepjük meg.

Az esküvő sikere nagy mértékben múlik a megfelelő szolgáltatókon. Ha megbízható szervezők állnak a hátunk mögött, akik leveszik a vállunkról a terheket, életünk legszebb napján nyugodtan koncentrálhatunk önmagunkra és a násznépre.

– A jelenlegi helyzet óriási rugalmasságot és empátiát igényel mindenkitől – tette hozzá Viktória. – A 2021-es foglalások felét teszik ki azok az esküvők, amelyeket idén nem lehetett megtartani. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...