Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

SOP-ROCK a Hangárban

| Munkatársunktól | Sztárok

Idén május 25-án rendezik meg a SOP-ROCK Amatőr Tehetségkutató Fesztivált a Hangár Music Gardenben. A legtehetségesebb zenekarok ezúttal is értékes nyereményekkel gazdagodnak.

– Zeneszerető bárki lehet, de zeneértő csak az, aki hangszeren is játszik. Más lesz a gondolkodása, a világnézete, mert a jó zene tanít! – ezek Tujmer „Suba” Géza gondolatai, és e köré szerveződik idén is a SOP-ROCK Amatőr Tehetségkutató Fesztivál. A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő tehetségkutató 2014 óta az „Öröm a zene” keretében kerül megrendezésre idén május 25-én a Hangár Music Gardenben. 

Az esemény a Hangszeresek Országos Szövetségének kezdeményezésére a Hangfoglaló programmal karöltve fogja össze az országos sorozat területi döntőit.

A legtehetségesebb zenekarokat, zenészeket ebben az évben is komoly nyeremények várják.

A teljes évad győztesének például egymillió forint jár hangszer- és hangtechnikai eszköz beszerzésére, illetve 2 millió forint értékű támogatás lemez és videoklip készítésére.

A vetélkedő nyilvános, így a szervezők remélik, hogy idén is sok soproni zeneszerető, családtag, barát szurkol majd a hazai indulóknak a Hangárban.

Kapcsolódó cikkek