Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Yungblud: 5 dolog egy átlagos turné napon

Yungblud: 5 dolog egy átlagos turné napon

| Sztárok

06.23. 20:30 TELEKOM NAGYSZÍNPAD

1. Yungblud, vagyis Dominic Harrison minden nap krónikus szorongással ébred, amit zuhanyzás közben a Bacon Sandwich playlistjével igyekszik feloldani. The Cure-t, The Smiths-t, Amy Winehouse-t vagy The Jamet hallgat legszívesebben, ezzel pörgeti fel magát a napra.

2. Imádja felmérni a terepet az adott városban, minden reggel elmegy kávéért a koncerthelyszínhez legközelebb eső helyre. Szeret ismerkedni a baristákkal, a reggeli gondolatától viszont kiborul: általában turnémenedzsere veszi rá arra, hogy egyen valamit.

3. Minden koncert előtt időt szakít arra, hogy találkozzon a rajongókkal. A dalai nagy része a fanok, vagyis a Black Hearts Club saját sztorijaiból inspirálódnak, fontosak számára ezek a beszélgetések, és szereti tudni, hogy min megy keresztül a generációja.

4. A hangpróba az a pillanata a napnak, amikor kezdi felfogni, hogy este koncert van. Ilyenkor a zenekarával, Ben Sharppal és Adam Warringtonnal gyakran jammelnek, általában Rage Against The Machine-t játszanak, de volt már arra is alkalom, hogy egy Justin Bieber számmal melegítettek be. 

5. Minden színpadra lépés előtt hálát ad a családjának. Végigmormolja szülei és húgai nevét, majd mint egy energiabomba, felpattan a színpadra!

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...