Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Megtartották a XXVII. Lions bált

Megtartották a XXVII. Lions bált

| Munkatársunktól | Városi hírek

A hétvégén a Hotel Sopronban megtartották a 100 éves Lions mozgalom megünneplésének utolsó programját, a XXVII. Lions bált.

Az eseményen Vörös Ákos, a korábbi elnök átadta szerepkörét Balogh Sándornak, felavattak egy új tagot Bors Dániel személyében, valamint a soproni klub megválasztotta tagjai közül „Az év oroszlánját”, Bunyevácz Róbertet.

Az országban 40 klub működik, a tagok száma mintegy ezer fő. Mindegyik klub megküldi az országos kormányzóságnak a jelölést – ezt mindig az elnök teszi – „Az Év Lionja” kitüntető címre. Ezt idén a soproni Németh Emil érdemelte ki: ő a tavalyi elnök, óriási érdemei vannak abban, hogy a Magyar Posta emlékbélyeget adott ki a 100 éves Lionsról.

A bál fővédnöke dr. Fodor Tamás polgármester, védnöke Kövesdi Szilárd, a GySEV Zrt. vezérigazgatója, díszvendége pedig Buczkó Judit, a Vakok és Gyengénlátók Megyei Egyesülete Soproni Csoportjának vezetője volt.


Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Valódi értéket teremtenek

Valódi értéket teremtenek

2024. 04. 24. | Etzl Edgár

– A múzeumnegyedben színvonalas keretek között mutathatjuk be Sopron gazdag történelmét és kultúráját – mondta az építőipari nívódíj emléktáblájának l...