Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Milyen volt a 2018-as évkezdet?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük a soproniakat.

Kónya Tímea: Pihenéssel telt az év első néhány napja, ugyanis tavaly erre kevés lehetőség jutott. Most tudtam időt szentelni a hobbimnak: sokat kerékpároztam. Lassan azonban véget ér a „lazítás”, elkezdődnek a dolgos hétköznapok.


Barna Balázs:  Nagy célt tűztem ki magamnak az idei évre, mégpedig azt, hogy sikeresen befejezem a pedagógiai tanulmányaimat. Szeretem a munkám, s emellett fontosnak tartom, hogy tovább fejlődjek. A diploma pedig szakmai előrelépést jelent.


Rédecsi Gábor:  Nem szoktam újévi fogadalmat tenni, így idén sem fogadtam meg semmit. A január eleje nyugalomban telt. Kívánom a családomnak és mindenkinek, hogy ez az év se teljen rosszabbul, mint a tavalyi, s az egészség se hagyjon el bennünket!


Andrási Nóra:  Jól kezdődött az év számomra, azt az egy tényt leszámítva, hogy lebetegedtem. Sikerült egy mandulagyulladást összeszednem. Fogadalmam nekem sincs, ha csak az nem, hogy mindig pozitívan nézek előre.



Kapcsolódó cikkek

A helyi értékek őrei

A helyi értékek őrei

2024. 05. 01. | Köves Andrea

A 155 éves múlttal rendelkező Soproni Városszépítő Egyesület megtartotta a napokban éves közgyűlését, ennek apropójából beszélgettünk Józan Tiborral,...