Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Közös munka eredménye a siker - Juhász Adrienn
A soproniak nagy örömére a Lenkey utcai egészségközpontot is felújították. Fotó: Filep István

Mit tett az egyéni képviselő az elmúlt öt évben a választókerületéért?

Közös munka eredménye a siker - Juhász Adrienn

| Munkatársunktól | Panoráma

A közelmúltban került a postaládákba a Lendületben című, szép kivitelű kiadvány, amely bemutatja az elmúlt időszak legfontosabb fejlesztéseit. A város különböző területein azonban ennél sokkal több történt, ezért arra kértük az adott választókerület győztes önkormányzati képviselőjét, hogy adjon számot munkájáról, eredményeiről.

Juhász Adrienn

(9. választókerület: Kőfaragó tér és környéke, a Kőszegi út és a Harkai út környéke, valamint a Gida-patak lakópark)

Juhász Adrienn választókerülete a belváros határától majdnem Harkáig terjed. Változatos beépítettségű terület, sokszínű lakóövezetekkel. Itt éppúgy megtalálhatók a panelházak, mint a családi házak. Ennek megfelelően a képviselői feladatok is változatosak. A körzet egyik legfontosabb beruházása a Lenkey utcai egészségügyi központ teljes korszerűsítése volt, az utca és a járda felújításával. Folyamatosan korszerűsítik a Király Jenő utcai bölcsődét és óvodát, a Kőszegi úti óvodát. Látványosan új arcot kapott a Washington park, megújult a Szent István park, a Kazinczy téri játszótér és park, valamint a Király Jenő utcai játszótér.

Ebben a körzetben is kiemelt feladat volt a közlekedési infrastruktúra javítása, az utak és járdák korszerűsítése. A Király Jenő utca, a Móricz Zsigmond és a Magyar utca új burkolatot kapott. Megújult a Csengery utca keleti szakasza, és ezen a forgalmas úton kialakítottak egy okoszebrát is. Felújították a Tallián utca elejét és a Bartók Béla utcát. A Deák téri iskolánál leaszfaltozták az utat és a parkolót. Megújult a Malomházi út alsó része, valamint a Kőszegi út, itt a járdát is rendbe tették. Bitumenes felületzárást kapott a Répcefői sor, megújult a Gida-patak bevezető szakasza. Új burkolatot kapott az Egeredi út, korszerűsítették a Harkára vezető országutat, és kialakították a Sopron–Harka kerékpárutat.A képviselők és a városvezetés is és sokat tesz azért, hogy parkjaink, közterületeink is megújuljanak. Fotók: Filep István és Sopronmédia

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek