Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Szövetségben fejlesztik a várost – Mágel Ágost
Korszerűsítették a GYIK Rendezvényházat.

Mit tett az egyéni képviselő az elmúlt öt évben a választókerületéért?

Szövetségben fejlesztik a várost – Mágel Ágost

| Munkatársunktól | Panoráma

A közelmúltban került a postaládákba a Lendületben című, szép kivitelű kiadvány, amely bemutatja az elmúlt időszak legfontosabb fejlesztéseit. A város különböző területein azonban ennél sokkal több történt, ezért arra kértük az adott választókerület győztes önkormányzati képviselőjét, hogy adjon számot munkájáról, eredményeiről.

Mágel Ágost (11. számú választókerület: Felsőlövérek, kiegészülve az Ady Endre úttal és környékével)

Mágel Ágost választókerülete Sopron országos hírű üdülő- és lakóterülete. A képviselő feladata úgy fejleszteni kerületét, hogy közben ne sérüljön a zöldövezet, de szolgálja a soproniakat és a város vendégeit.

Itt épült fel az ország egyik legkorszerűbb, tájba illő, fedett uszodája, a Lőver uszoda. Megújult a Szent Margit Óvoda. Az Ibolya út új aszfaltszőnyeget kapott, és bővítették a parkolót.

Felújították az Ibolya úti belső parkot a játszóterekkel együtt. A Cseresznye sori járda is megújult, ide fákat is telepítettek. A Lövér körutat is felújították, korszerűsítették a Deákkúti utat, ahol járdát és kerékpárutat is építettek.

Rekonstruálták a város legnagyobb parkját, az Erzsébet-kertet. Befejeződött az Ady Endre út teljes felújítása. A Gesztenyés körutat is felújították. Korszerűsítették a GYIK Rendezvényházat, és bővítették a parkolóját. A Panoráma út megújult. A parkerdőben kondipark várja a mozogni vágyókat.

Az Ady Endre úti óvodát csoportszobákkal bővítették, rendezték a Hajnal tér aszfaltburkolatát és a parkját is. A Pálosok terén felújították a Csodakutat és a lépcsőt. Folyamatos a Hősi temető gondozása. A Laktanya utcában és a Tölgyfa soron bitumenes felületzárást végeztek. Több buszvárót felújítottak.

Támogatták Bánfalván az evangélikus templom és a kiskápolna felújítását. Megújult a Malompatak játszótér is. Bővítették a Tóth Antal utca közvilágítását, leaszfaltozták az utat és a járdát a Besenyő és az Erdész utcában. Megoldották, hogy autóval is körbejárható legyen a Fenyő téri iskola.

Elkészült teljes hosszában az Ady Endre út aszfaltozása is.

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...