Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Album a sztárpártól

Beyoncé és Jay-Z körül „minden szerelem”

Album a sztárpártól

| Kóczán Bálint | Sztárok

Meglepetés albummal jelentkezett a pop királynője és a hip hop királya. Mindenfajta előzetes bejelentés és promóció nélkül, csupán pár kósza pletyka által kitaposott ösvényen nemrég látott napvilágot Beyoncé és Jay-Z közös lemeze, az EVERY­THING IS LOVE.

A zeneipar egyik legbefolyásosabb és heves „magán­életű” sztárpárjának nagy bejelentésére az On the Run turnéjuk folytatásán, a nyár elején elstartolt OTR II londoni állomásán került sor. Az Egyesült Királyságot, Európát és Észak-Amerikát érintő koncertkörút alkalmával legutóbbi albumaikat, a 2016-os Lemonade-et és a 2017-es 4:44-et népszerűsítik. Mindkét album személyes és egymáshoz fűződő gondolataik naplójaként is funkciónál, így izgalmas fellépéseknek lehetnek szem és fültanúi a rajongók. Erre pedig most rátesz még egy lapáttal a meglepetésszerűen érkezett új kiadvány.


Az EVERYTHING IS LOVE megjelenését követően rögtön lángra kapott a Twitter és valamennyi közösségimédia-felület, szinte minden országban.


Beyoncé és Jay-Z egyúttal egy pazar, művészettel teli, szimbolikus videoklipről is lerántotta a leplet, amit a párizsi Louvre-ban forgattak Ricky Saiz rendezővel, az új album Apeshit című dalához.


A házaspárnak jelenleg három gyermeke van – a hatéves Blue Ivy Carter és a nyáron született ikrek, Rumi és Sir. Szinte hihetetetlen, de Beyoncé és Jay-Z április 4-én ünnepelte 10. házassági évfordulóját.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...