Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Aurevoir. lemezbemutató
Az Aurevoir. tagjai már nagyon várják a soproni bulit, a város közel áll a szívükhöz. Fotó: Fejér János

Fekvőtámaszokkal gyúrnak a soproni koncertre

Aurevoir. lemezbemutató

| Kóczán Bálint | Sztárok

Soproni lemezbemutató koncertre készül az Aurevoir. A 2015-ben alakult formáció Deák rét című albumát hozza a leghűségesebb városba.

– Mi már három hete toljuk a fekvőtámaszokat, és isszuk a céklalevet – kezdte nevetve Agócs Márton, az Aurevoir. tagja, amikor soproni bulijukról érdeklődtünk. – Nagyon jó kondiban kell lennünk, mert már a legjobbjaink is többször elestek a soproni éjszakában.

A többnyire ethno-beat stílust képviselő zenekar 2015 óta van jelen a hazai zenei körforgásban, Sopronba Deák rét című lemezét hozza el. – Mindenki pihenjen rá, mert hosszú műsorral készülünk! A Deák rétről minden dalt el fogunk játszani, de természetesen a „klasszik” oreó slágerek is megszólalnak majd a koncerten. Kivéve az Álommadár – folytatta Agócs Márton.

A srácok már nagyon várják a soproni bulit, különösen úgy, hogy a város közel áll a szívükhöz.

– VOLT, Csiga, nagyon kedves emberek, hajnali részegségek és rengeteg szép emlék. Ez ugrik be elsőnek Sopronról. Ha kifejtenénk, túl hosszú lenne. Úgyhogy röviden: imádunk, Sopron!

Agócs Mártontól megtudtuk, örökké emlékezetes marad számukra az a koncert, amikor a Búgócsigában már a pultosok is ugráltak a buli végén. Vagy amikor a „Ruszkival” (Orosz Kristóffal) elhagyták minden pénzüket a VOLT-on, leszakadt az ég, és szemeteszsákból csináltak esőkabátot, majd „szétcápázták” a fesztivált. De emlékezetes volt, amikor a legutóbbi VOLT idején a fesztivál felé tartva a taxiban pont megszólalt a Petőfin az Esthajnal című számuk, és a sofőr végül nem kért pénzt a fuvarért, mert tetszett neki a dal. Márton az idei terveikről is szólt. – Felnőni azokhoz a hatalmas színpadokhoz, amikre és amiken egyre gyakrabban lépünk fel. És nem elszállni. És persze zenélni, zenélni, zenélni.

Aurevoir. lemezbemutató: 2023. február 10., péntek, Búgócsiga Akusztik Garden, vendég: Nagy Barni (The Pontiac). 19.00 – kapunyitás, 20.30 – Nagy Barni, 21.30 – Aurevoir.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...