Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Christina beújít

Christina beújít

| Kóczán Bálint | Sztárok

Új anyaggal jelentkezik nyár elején Christina Aguilera. A Liberation című lemez harmadik beharangozó dalát Demi Lovatóval énekli a díva.

Ismét új dallal jelentkezett Christina Aguilera, ami nem meglepő, hiszen június 15-én érkezik új, Liberation című lemeze. Az album harmadik beharangozó felvételében, a Fall In Line-ban Demi Lovato a közreműködő. Hogy miért is rá esett a választás? Erről egy friss, Bill­boardnak adott interjújában így nyilatkozott Aguilera: – Megfordult a fejünkben néhány női előadó neve. Egy erőteljes énekesnőre volt szükségem, és ő túl is szárnyalta az elvárásaimat. Majdnem sírtam, mikor először meghallottam a kész felvételt.


Christina hatodik stúdióalbumának legelső dala, a Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével megalkotott, provokatív Accelerate május elején érkezett, amit a jóval szentimentálisabb Twice követett.


Az énekesnő szerint a mostani anyag a „szabadság iránti vágyat” testesíti meg, miközben az imidzse „lecsupaszodik”, és egy új fejezetet kezd zenei munkásságában.


Christina Aguilera karrierje alatt több mint 43 millió lemezt adott el. A Billboard Hot 100 listáján öt listavezető dallal rendelkezik, így ő a negyedik olyan női előadó, aki három egymást követő évtizedben (1990-es, 2000-es és 2010-es évek) vezette ezt a listát. Hat Grammy-díjat nyert, és ő az egyetlen 30 év alatti előadó, aki bekerült a Rolling Stone Magazine Minden idők 100 legjobb énekese listájába.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...