Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Mónika újra a képernyőn
Erdélyi Mónika

Mónika újra a képernyőn

| Munkatársunktól | Sztárok

Erdélyi Mónika nemrég visszatért a képernyőre, méghozzá egy gasztronómiai műsorral. A népszerű műsorvezető az édesszájúakat várja minden hétköznap.

Erdélyi Mónika a Cukrászok című műsorral tért vissza a képernyőre: nagy sikerrel fut a produkció a Chili TV-n, amelyben a műsorvezető az édesszájúak örömére a sütemények világába kalauzolja a né­­zőket. A ha­­­­gyományos édességek mellett a legújabb süteménykülönlegességek receptjeit is elsajátíthatják a nézők. A szakma legjobb hazai képviselői Erdélyi Mónika vezetésével engednek bepillantást a cukrászdák világába.


– Én is édesszájú vagyok, cukrász végzettségem is van, így különösen örültem ennek az új műsornak. A forgatások alatt kiderült, hiába vagyok valamennyire otthon a sütemények világában, jócskán tudnak újat mutatni a profi cukrászok – árulta el a tévés, majd így folytatta: – Sok trükköt ellesek, és biztos vagyok benne, hogy a nézők is kapnak majd ötleteket amellett, hogy beleshetnek egy-két cukrászda kulisszái mögé. Az epizódok során a nagy klasszikusok mellett „újhullámos” édességeket, cukormentes finomságokat is készítünk, de figyelünk arra, hogy a táplálékallergiások számára ugyancsak fogyasztható édességek is készüljenek.
Mónika minden hétköznap látható a képernyőn.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...