Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Most éri meg igazán vásárolni!
A legtöbb üzletben 30–50 százalékos leárazást hirdetnek. Fotóillusztráció: Filep István

Női sarok – stílus, divat, praktikák

Most éri meg igazán vásárolni!

| Madarász Réka | Sztárok

Ahogy azt már megszokhattuk, januárban kezdődik a nagy kiárusítás. Vagyis legyen szó ruháról, műszaki cikkről vagy bármi másról, kedvező áron juthatunk hozzá.

Mivel az ünnepek előtt hajlamosak vagyunk akár drágább ajándékokat is megvenni szeretteiknek, a nagy akciók csak év elején kezdődnek. A ruházati üzletek igyekeznek megszabadulni a téli kollekciótól, hiszen a legszükségesebbeket már az első hűvösebb napokon kénytelenek voltunk beszerezni, a tavaszi árunak pedig kell a hely. A legtöbb üzletben 30–50 százalékos leárazással találkozhatunk. A kozmetikumok közül a karácsonyra összeállított, de máskor is praktikus ajándékcsomagokat kaphatjuk meg sokkal kedvezőbb áron az ünnepek elmúltával. A legtöbb műszaki áruház is készletkisöprést hirdet, úgyhogy a nagyobb beruházásokat is érdemes az év elejére időzítenünk.

– Élelmiszert például nem vásárolok leárazva, mert attól tartok, hogy már nem jó a minősége – mesélte lapunknak Évi. – Műszaki cikket sem szívesen szerzek be leértékelve, hátha hibás. Ruhákat viszont gyakran vásárolok akciósan, sőt az is előfordul, hogy olyat is megveszek, amire nincs is szükségem. Annak is örülök, ha a kedvenc illatszereimet kapom meg olcsóbban, mert úgyis elfogynak.

– Ha akció van, akkor ugrom – folytatta egy másik olvasónk, Ági. – Óriási húzóerő számomra. Például ha kinézek egy jó rucit, és 50 százalékkal leértékelték, biztos, hogy megveszem. Alapvetően praktikusan vásárolok, nem fizetek többet azért, ha valami márkás. A műszaki cikkek közül is az olcsóbbakat keresem, a mosógépemet és a vasalómat is outlet boltban vettem, és teljesen elégedett vagyok velük.

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...