Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sztárok a vb-dalban

Sztárok a vb-dalban

| Kóczán Bálint | Sztárok

Igazi sztárparádé hozta össze a foci vb hivatalos dalát. Az ismert énekesek egyike, Era Istrefi korábban Bonbon című slágerével már bizonyított. A fülbemászó számhoz Budapesten forgatták a klipet a sztárok.

A FIFA és a Sony Music bemutatta a napokban kezdődő 2018-as labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalát. A világ egyik legnagyobb eseményének zenei aláfestéséhez a színtér legnagyobb egyéniségeit sikerült megnyerni. A Grammy-díjas színész és rapper, Will Smith, a Latin Grammy-díjas, slágerek sorozatát leszállító Nicky Jam, valamint a Bonbon című felvétellel az európai rádiókat is meghódító Era Istrefi állt oda a mikrofon mögé, hogy felénekelje a Live It Up sorait. A producer az ugyancsak Grammy-díjas DJ és zeneszerző, Diplo volt.


A foci vb hivatalos dala természetesen az oroszországi torna döntőjének napján, július 15-én élőben is elhangzik a Luzsnyiki-stadionban, amit várhatóan világszerte egymilliárd ember követ majd figyelemmel.


A dallal kapcsolatos magyar vonatkozású hír, hogy a videoklipet Budapesten forgatták a sztárok.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...