Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Tavaszra hangol

Tavaszra hangol

| Kóczán Bálint | Sztárok

A Sopront is megjárt Jess Glynne üdítő dallal készült a tavaszra. A track az énekesnő tavaly megjelent Always In Between című albumának egyik legkönnyedebb felvétele.

Jess Glynne-t talán nem sokaknak kell bemutatni. A vörös énekesnő 2014-ben robbant be a köztudatba a Clean Bandittel közös Rather Be című slágerével, amit aztán később Grammy-díjjal is jutalmaztak. A brit énekes–dalszerző egy évre rá megjelent debütáló szólóalbuma több mint kétmillió példányban kelt el világszerte, és a közönség nagy kedvence lett. Egyik eddigi legsikeresebb felvételét, a Rudimentallal közös These Days-t pedig több mint félmilliárdszor streamelték a Spotify-on. Jess tehetségét mind a szakma, mind a rajongótábora értékeli, korábban Sopronban is emlékezetes koncertet adott a VOLT Fesztivál közönségének.

Most itt van legújabb dala, amely méltán mondható egy kellemes, tavaszi slágernek, hiszen a No One az egyik legkönnyebb felvétele Always In Between című lemezéről. Az énekesnő legújabb slágereivel a közeljövőben brit arénaturnéra indul.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...