Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Új „magdis” sláger

Új „magdis” sláger

| Kóczán Bálint | Sztárok

A szezon egyik legnagyobb slágere lehet Rúzsa Magdi legújabb dala, amelyben az énekesnő szerzőként is szerepelt. A népszerű előadó úgy fogalmazott, hogy a dal igazán „magdis” lett.

Sokan várták, és végre megjelent Rúzsa Magdi legújabb dala. A fülbemászó Légzés a többszörös platinalemezes, MTV-EMA, Comet- és Artisjus-díjas énekesnő első újdonsága a Fonogram-díjas Érj hozzám című nagylemeze óta. A felvételről, amelynek Magdi a szerzője is, így nyilatkozott: – Egy könnyű, nyári hangulatot árasztó dalra vágytam, és szerintem nagyon „magdis” lett. Arról az érzésről

szól, amit minden ember keres. Ez egy szerelmes, de dübörgő szám, és nagyon várom, hogy a koncerteken együtt énekelhessem a közönséggel.
Rúzsa Magdi szóképekben gazdag szövegéhez a zenét Szakos Krisztiánnal együtt szerezte, akinek személyében valóságos zenei lelki társra lelt. Közösen írt dalaik, mint az Április, az Éden és a Jel mind toplistás közönségkedvencek. A slágerek emellett a soproni zeneszerző, Madarász Gábor „Madi” nevéhez köthetők.
Az új felvételhez készült egy szép videoklip is. Helyszínként ezúttal Varró Zoltán sztárdesigner enteriörjei szolgáltak, amelyeket a Gerbaud-ba építettek be, mesés hangulatot kölcsönözve az alkotásnak. A szemet gyönyörködtető videó minden képkockája olyan, akár egy festmény, amelyen Magdi szebbnél szebb ruhakölteményekben ragyog.


Rúzsa Magdolna pályája 2006-os Me­ga­sztár győzelme óta töretlenül ível felfelé. Februári telt házas arénakoncertjeit – ahol a doboknál a soproni Hoffer Péter ült – több mint 20 ezer rajongó látta. Magdi energiái úgy tűnik, kimeríthetetlenek, ugyanis július 28-án újra láthatják a rajongók élőben a Budapest Parkban, ahol a Légzést is előadja majd.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...