Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Molnár Zoltán cikkei

Aranyérmes U17-esek

Aranyérmes U17-esek

2021. 06. 16. | Molnár Zoltán

Az SC Sopron csapatai közül három is dobogós helyen végzett a labdarúgó utánpótlás-bajnokság 2020/21-es szezonjában, a legeredményesebb az U17-es alakulat volt.

SC Sopron: újabb siker idegenben

2021. 05. 26. | Molnár Zoltán

Egy héttel az NB III-as bajnokság zárása előtt az SC Sopron labdarúgócsapata utolsó idegenbeli mérkőzését játszotta a Bicskei TC otthonában, ahol Kustor Noel találatával végül 1–0-ra legyőzte ellenfelét.

SC Sopron: A fejlődés útja

SC Sopron: A fejlődés útja

2021. 05. 19. | Molnár Zoltán

Utoljára duplázott a szezonban az SC Sopron NB III-as együttese. A piros-fehérek szerdán a MOL Fehérvár FC II. csapatát győzték le 2–0 arányban, vasárnap pedig hazai környezetben játszottak gól nélküli döntetlent az FC Nagykanizsa ellen.

Küzdelem, csapategység

Küzdelem, csapategység

2021. 05. 12. | Molnár Zoltán

Hat hónap után újra nézők előtt léphetett pályára az SC Sopron NB III-as labdarúgócsapata. Weitner Ádám tanítványai hazai közönség előtt értek el 1–1-es döntetlent a 2. helyezett Mosonmagyaróvár ellen.

Újra nézők előtt játszanak

Újra nézők előtt játszanak

2021. 05. 05. | Molnár Zoltán

Két mérkőzésen lépett pályára múlt héten az SC Sopron NB III-as futballcsapata, pontokat azonban nem sikerült szereznie. A hét közepén a Komárom VSE ellen szenvedett 3–0-s vereséget, a hétvégén pedig a ZTE FC II. vendégeként marad alul 2–1 arányban.

Siker idegenben

2021. 04. 28. | Molnár Zoltán

Zsinórban öt veretlenül megvívott bajnoki mérkőzést követően az elmúlt hétvégén az Érdi VSE otthonába látogatott az SC Sopron NB III-as labdarúgócsapata. A soproniak 4–1 arányban győzték le ellenfelüket.

Két mérkőzés, négy pont

Két mérkőzés, négy pont

2021. 04. 21. | Molnár Zoltán

Két bajnoki mérkőzésen is túl van az SC Sopron NB III-as csapata. Az elmúlt hét közepén a Balatonfüredi FC vendégeként győzött, majd hétvégén a BKV Előre csapatával játszott döntetlent.