Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Molnár Zoltán cikkei

Búcsúznak az NB III-tól

Búcsúznak az NB III-tól

2022. 05. 11. | Molnár Zoltán

Három fordulóval a 2021–22-es szezon zárása előtt eldőlt, hogy az SC Sopron csapata nem tudja megtartani a jövő évi tagságát az NB III-as bajnokságban. Már matematikailag sincs esély a biztos bennmaradást érő 16. hely megszerzésére.

A bennmaradás a tét

A bennmaradás a tét

2022. 04. 20. | Molnár Zoltán

Az elmúlt 10 napban három mérkőzést is játszott az SC Sopron labdarúgócsapata a tavaszi szezon középső periódusában. A mérleg: egy győzelem, két vereség.

Folytatódó rossz sorozat

Folytatódó rossz sorozat

2022. 04. 06. | Molnár Zoltán

Továbbra sem sikerült megtörni a negatív szériát, az elmúlt hétvégén az Érdi VSE győzött az SC Sopron otthonában. Sok sérülés és eltiltás is hátráltatja a csapatot, pozitívum viszont, hogy a klub utánpótláskorú játékosai egyre több játéklehetőséget kapnak.

Elmaradó eredmények

Elmaradó eredmények

2022. 03. 23. | Molnár Zoltán

Újabb vereség – az NB III-as labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában az FC Nagykanizsa ellen kapott ki 3–1-re a Sopron. Bő egy hónap eltelt a tavaszi rajt óta, erről és a jövőről is beszélgettünk Bücs Zsolttal, az SC Sopron vezetőedzőjével.

Közösen építik a jövőt

Közösen építik a jövőt

2022. 03. 09. | Molnár Zoltán

Majdnem egy hónap eltelt már az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi rajtja óta. Az SC Sopron négy mérkőzést játszott ez idő alatt, melyeken 4 pontot gyűjtött.

Bizakodó focidrukkerek

Bizakodó focidrukkerek

2022. 02. 23. | Molnár Zoltán

Elrajtolt az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonja. Az SC Sopron már két mérkőzésen van túl, mindkettő fájó soproni vereséggel zárult. Megkérdeztük a szurkolókat, hogy mire számítanak.

Rajtol a tavaszi szezon

Rajtol a tavaszi szezon

2022. 02. 09. | Molnár Zoltán

Véget ért a téli felkészülési időszak a SC Sopron NB III-as labdarúgócsapata számára. Majdnem 6 hét kemény munka van a játékosok háta mögött, a bajnokság tavaszi szezonja pedig már a hétvégén folytatódik.

A javítás a cél tavasszal

A javítás a cél tavasszal

2022. 01. 26. | Molnár Zoltán

Javában tart a téli felkészülés az SC Sopron felnőtt labdarúgócsapatánál. Ezen felül már elindult az átigazolási időszak is, így a végleges keret várhatóan csak január végére alakul ki.

Elkezdődött a felkészülés

Elkezdődött a felkészülés

2022. 01. 12. | Molnár Zoltán

A múlt héten megkezdte a téli felkészülést az SC Sopron NB III-as labdarúgócsapata. A télen távozó Mátyus János helyét Bücs Zsolt vette át az együttes élén, aki a vezetőedzői poszt mellett az utánpótlás szakmai munkájáért is felel majd.

SCS: a javítás a cél

2021. 12. 16. | Molnár Zoltán

Az előző szezon sikeres NB III-as szereplése után az idei évadnak is hasonló célokkal vágott neki az SC Sopron labdarúgó-együttese. Végül egy igen hektikus és hullámzó őszi félév után a csapat a 17. helyről várja a tavaszi folytatást.