Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Fluor szólóban

Fluor szólóban

| Munkatársunktól | Sztárok

Négy év után szólódallal jelentkezett Fluor Tomi. Az Ittalvós egyedi videoklipje több szempontból is különleges, hiszen barátnőjével a forgatás alatt „melegedtek össze”.

Fluort sokan a Wellhello egyik frontembereként ismerik, de köztudomású az is, hogy a kezdetek óta ír szólódalokat. Az elmúlt négy–öt évben minden kapacitását az elnöki zenekar kötötte le, de időközben sok olyan élmény és gondolat összegyűlt benne, amelyek inkább a személyes vonalat erősítik. 

A rapper–dalszerző vérében vannak a frappáns szövegek és a kreativitás, így a frissen megjelent Ittalvós című szólódala is egy különleges és rendkívül személyes élethelyzetet mutat be. A hozzá készült videoklipet Emil Goodman álmodta meg. A végtelenül körbe-körbe járó jelenetekben Fluor maga szerepel, egy friss párkapcsolat elején a lánnyal, aki a való életben is a barátnője már egy ideje. A klipről és a dalról Fluor a következőket nyilatkozta:

– Bár már ezer éve ismerjük egymást, csak idén alakult a barátság valami többé. Február 14-én forgattuk a klipet, és ott éreztük, hogy valami átfordult, így onnan számoljuk a kapcsolatunkat is. Az Ittalvós az első dal a lemezről, amin sok év után ismét Mr. Joekerrel dolgozom. Az album a tét nélküli kiírásáról szól annak, amit megéltem, megélek vagy épp megjósolok, megérzek, többek között olyan közreműködőkkel mint Norba, Deego vagy a Hősök.

Fluor őszintén elmondta, hogy az az underground forma már nem a régi lesz, viszont stílusában egyesek biztosan felfedeznek majd ismerős elemeket.

A nagylemez dalai mellett pedig Tomi legfőbb projektjén, a Wellhello újdonságain is nagy erőkkel dolgozik Diazzal. Hamarosan érkeznek a dalok, sőt június 14-én a Budapest Parkban adnak egy izgalmas, „elvarázsolt” koncertet, június 26-án pedig Sopronban lépnek fel.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...